Нападник та захисник “Зірки” потрапили до символічних збірних туру

Ішем Ель Амдауї та Максим Прядун - автори забитих голів у ворота "Зорі"

За підсумками сьомого туру чемпіонату УПЛ, у якому кропивницька «Зірка» на виїзді перемогла кам’янську «Сталь» з рахунком 1:0, захисник нашої команди Тарас Качараба та нападник Максим Прядун увійшли до символічних збірних туру за версією провідних українських спортивних інтернет-ресурсів.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу клубу.

Сайт «ua-football.com» до своєї одинадцятки включив Максима Прядуна. Журналісти цього порталу відзначають, що не було жодної атаки червоно-жовтих, у якій би Прядун не взяв участь. Максим постійно шукав можливість для загострень, відкривався й виходив на ударні позиції. Захисники «Сталі» не встигали за нападником, і він створив багато небезпечних моментів, брав участь у пресингу, був корисним як асистент, і звісно ж помітним на вістрі, забивши переможний у зустрічі м’яч.

зображення: upl.ua

Читайте також: Форвард “Зірки” Максим Прядун: Такі голи треба зараховувати на нападника

Кореспонденти інтернет-видання «football.ua» одним з кращих гравців туру назвали Тараса Качарабу. Про захисника вони зазначають, без сумніву, молодий центрбек кропивницького клубу зустріч зі «Сталлю» може занести собі в актив. І не тільки собі. Саме надійна й не по рокам зріла гра Качараби допомогла «Зірці» отримати виїзну вікторію в непростому матчі з кам’янцями. Тарас упевнено діяв як унизу, так і на другому поверсі, в декількох ситуаціях проявив свої найкращі якості. Був справжнім оплотом оборони своєї команди, що для 22-річного гравця, безсумнівно, величезний успіх.

Колеги з інтернет-ресурсу «sportarena.com» про Максима Прядуна говорять наступне. Черговий хороший поєдинок для молодого форварда «Зірки». Прядун відрізняється хорошими швидкісними даними й розумінням гри. Він здорово діє як на просторі, так і в щільному оточенні. У матчі зі «Сталлю» в активі Максима – переможний м’яч, забитий, перед усім, за рахунок позиційного чуття. Міг забивати й ще, але десь стушувався, хоч все одно лишався активним у динаміці дій.

Читайте також: Гол новачка “Зірки” визнано кращим у 6-му турі української Прем’єр-ліги

Так само відзначають Максима Прядуна й журналісти сайту «footboom.com». Вони говорять, що нападник «Зірки» став головним творцем успіху своєї команди в матчі зі «Сталлю». 20-річний форвард виконав великий об’єм роботи, а конкретно, взяв на себе лідерські функції в лінії атаки. За відсутності травмованого Есеоли, Максим став креативним центром, «енерджайзером» і «фантазистом». У кінцівці першого тайму, нападник кропивницького клубу відгукнувся на простріл Чичикова й забив, як виявилось, переможний м’яч. Крім того, після передачі Прядуна, Фаворов вивалився сам на сам з Пеньковим і заробив пенальті, котрий не реалізував Загальський. В одному з ігрових епізодів Прядун зряче пропускав м’яч на Фаворова, котрий знаходився в кращій позиції, але Артем з убивчої позиції пробив над поперечиною. Після відмінного проходу й паса Прядуна, міг забивати Драченко, та з лінії штрафного майданчика пробив вище воріт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар