Кропивницька “Зірка” вдома перемогла київське “Динамо”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні, 12 березня, кропивницька “Зірка” переграла вдома київське “Динамо” у рамках 21 туру Ліги Парі-Матч. Кропивничани здолали киян з рахунком 2:0.

Уже на 3 хв. матчу небезпечний момент мала “Зірка”. Після удару Полегенька м’яч відскочив до воротарського майданчика, де голкіпер киян Рудько забрав м’яч у руки після невдалого удару нападника кропивничан Есеоли.
Далі динамівці осіли на половині поля кропивничан, але гравці “Зірки” дуже небезпечно огризалися.
Зокрема, у декількох моментах яскраво себе проявив дебютант “Зірки” Есеола. На 21-й хвилині він наніс небезпечний удар по воротах Рудька.
А вже 33-й хв Есеола заробив штрафний прямо перед карною зоною воріт “Динамо”, який яскраво реалізував  захисник Андрій Бацула. Він обвів своїм ударом стінку киян і поцілив точно у правий кут воріт. Це сталося на 34 хвилині матчу.
На перерву команди так і пішли за мінімальної переваги “Зірки”.
 
На другий тайм “Динамо” вийшло з бажанням відігратися, але активні дії кропивничан нейтралізували їх спроби.
 
Натомість Есеола, який продовжував активно боротися за кожен м’яч, знову заробив небезпечний штрафний на 69-й хвилині. Вигідною позицією для удару скористався півзахисник Павло Полегенько. На 71-й хв. він майстерним ударом вразив ворота киян. 2:0.
 
До кінця гри динамівці так і не змогли відігратися. Кропивничани чітко стримували їх атаки і не цуралися небезпечно атакувати.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар