Півзахисник “Зірки” Павло Полегенько: “На матчі з «Динамо» очікуємо неймовірної атмосфери”

Фото 1927.kiev.ua/півзахисник кропивницької «Зірки» Павло Полегенько

Гравець кропивницької «Зірки» Павло Полегенько, який є вихованцем київського «Динамо», напередодні матчу з чемпіоном країни поспілкувався із клубною прес-службою.

– Павле, команда вже відійшла від поєдинку зі «Сталлю»?

–  Я думаю, що варто було б уже відійти від цього результату. Треба зробити правильні висновки з тої гри і рухатися далі, готуватися до наступних матчів.

–  Чому, на твою думку, так невдало склався поєдинок?

–  Ми переглянули цей матч, розібрали його. Програли через власні помилки, котрих припустилися як в обороні, так і в атаці.

– Напевне, перший гол мав неабиякий вплив на подальший хід подій?

– Можна сказати й так. Після першого, такого шаленого взяття воріт, у нас був момент, аби забити. Але тоді Олександр Акименко не реалізував нагоду, на жаль. Після цього рахунок став 2:0, і наша команда повністю засмутилась і вже не могла досягти позитивного результату.

– У наступному поєдинку тобі грати проти рідної команди…

– Звичайно, маю подвійну мотивацію зіграти проти клубу, котрий мене виховав. З нетерпінням чекаю цього матчу та сподіваюся, що він подарує мені багато позитивних емоцій, які я отримаю лише у випадку перемоги «Зірки».

– Тобі особисто є що доводити «Динамо»?

– Я нікому нічого не збираюся доводити. У мене є свої мрії та цілі у футболі, котрих я прагну досягти.

– Охарактеризуй загалом нашого майбутнього суперника.

– Для мене «Динамо» – найкраща команда в Україні, яке б вона місце в турнірній таблиці не посідала. Налаштовуватися на киян потрібно найсерйозніше, як на найліпшу команду, з котрою доведеться грати в цьому сезоні.

– Важливою буде підтримка вболівальників?

– Звичайно, нам особливо потрібна підтримка вболівальників. Тому, користуючись нагодою, запрошую всіх любителів футболу на трибуни нашого стадіону. Ми граємо на своєму полі й очікуємо неймовірної атмосфери на матчі з «Динамо», котра може допомогти нам досягти позитивного результату.

– Чи засмутилися ви через те, що не змогли посісти місце в першій шістці?

– Так, у нас було завдання потрапити до першої шістки, але так склалося, що в перший для себе сезон у Прем’єр-лізі «Зірка» не змогла цього зробити. Я думаю, зараз не потрібно опускати руки й голову, а слід рухатися далі. Упевнений, що в наступному сезоні ми будемо вже більш міцним колективом і виконаємо те завдання, котре поставить перед нами керівництво.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар