Кропивничани просять заасфальтувати вулицi в одному з мiкрорайонiв мiста

Сьогоднi, 10 березня, мiський голова Андрiй Райкович провiв прийом громадян з особистих питань.

Прес-служба Кiровоградської мiськради повідомляє, що на прийом до очiльника мiста звернулися 18 кропивничан, серед яких п’ятеро пенсiонерів, двоє робітникiв, безробiтний та одна особа категорiї “дiти вiйни”.

Традицiйно, мешканцiв мiста найбiльше хвилюють проблеми у сферi житлово-комунального господарства. Так, представник одного iз найповажнiших за вiком мiкрорайонів мiста – житлового масиву вулиць Верхня Бикiвська та Пушкiна клопотав про вiдновлення зовнiшнього освiтлення, подальше асфальтування вулиць. Деякi з них до цього часу без твердого покриття.

“Ми вклали надзвичайно великi кошти у благоустрiй цього мiкрорайону, – вiдзначив у розмовi Андрiй Райкович. – Тут здiйснений якiсний капiтальний ремонт магiстральних дорiг i, звичайно, варто завершити комплекс робiт сучасним зовнiшнім освiтленням”.

Для того, щоб дати оцiнку обсягу робiт у цьому житловому масивi, міський голова призначив наступного тижня виїзне засiдання управлiння ЖКГ iз залученням керiвників комунальних пiдприємств обласного центру та мiсцевого громадського активу.

Цього дня кропивничани також порушували перед мiським головою важливi для них питання роботи громадського транспорту, встановлення меж земельної дiлянки, приватизації та користування земельною дiлянкою, дiяльності закладiв освiти мiста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар