Захисник кропивницької “Зірки” став автором найкрасивішого голу 2016 року за версією програми “ПроФутбол”

фото з Фейсбук сторінки Юрія Юлючека

Захисник кропивницької “Зірки” Андрій Бацула став автором найкрасивішого голу 2016 року за версією програми “ПроФутбол”. Щоб вручити приз футболісту у Кропивницький приїхала ведуча програми “ПроФутбол” Олександра Лобода.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав відомий кропивницький журналіст, керівник прес-служби “Зірки” Юрій Ілючек.

“Сьогодні чарівна ведуча програми “ПроФутбол” Олександра Лобода відвідала ФК “Зірка” спеціально для того, щоб вручити приз за кращий гол 2016 року Андрію Бацулі. Цей чудовий м’яч наш захисник забив у ворота “Олександрії”, зрівнявши рахунок на останніх секундах гри, яка проходила в Запоріжжі. Детальніше дивіться в найближчому випуску програми “ПроФутбол” на телеканалі “2+2”, – написав він.

Андрій Бацула забив цей гол у 17 турі Ліги Парі-Матч і допоміг своїй команді здобути 1 очко у матчі з принциповим суперником ФК “Олександрія”.

Тоді гол захисника “Зірки” учасники голосування у програмі “ПроФутбол” визнали найкрасивішим серед претендентів із 17 туру чемпіонату України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар