У першій грі 2017 року кропивницький “Золотой век” здолав лідера чемпіоната України БК «Маріуполь»

баскетболіст БК «Золотой Век» в атаці / фото kirovogradbasket.com.ua

У першій грі стартового у 2017-му році туру чемпіонату України у Вищій лізі кропивницька команда “Золотой век” на власному майданчику впевнено здолала лідера першості БК «Маріуполь» – 97:82 (23:23, 30:16, 19:15, 25:28).

Про це інформує прес-служба ФБКО.

На рівних протистояти «Золотому Веку» гості змогли лише в першій чверті, яку звели до нічиєї – 23:23. Надалі команда Андрія Бєлозерського продовжувала тиснути на суперників і поступово збільшувала розрив у рахунку, який у підсумку сягнув 15 очок. При цьому в заключній десятихвилинці тренерський штаб господарів дав можливість проявити себе юним гравцям «Золотого Века» Владиславу Лукінському та Руслану Фортуні.

– Хлопці провели хороший поєдинок. Трішки «провалилися» у третій чверті, але дуже швидко надолужили втрачене і заслужено перемогли, – розповів після зустрічі Андрій Бєлозерський і додав, що завдання обов’язково набрати сто очок за гру в команди не було. До того ж у тренерському штабі дали можливість зіграти баскетболістам, які мають не так багато ігрової практики.

За підсумками першої зустрічі найрезультативнішим гравцем у складі «Золотого Века» став Андрій Куліш, який набрав 28 очок, 5 підбирань і виконав 2 передачі. Вагомий внесок у загальнокомандний успіх також зробили Гліб Бузько (16 очок, 7 підбирань, 7 передач), Богдан Сосой (11 очок, 3 підбирання, 10 передач), Олександр Дробязко (16 очок, 13 підбирань, 3 передачі), Олексій Масальський (9 очок, 3 підбирання, 4 передачі), а також новачок кропивничан Владислав Рижов (9 очок, 2 підбирання, 6 передач).

Сьогодні, 15 січня відбудеться друга зустріч цих команд.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар