На перегляді у кропивницької “Зірки” перебувають 25 новачків, серед яких є легіонери з Африки і Південної Америки

Головний тренер кропивницької “Зірки” Роман Монарьов розповів Sport Arena про комплектацію команди і плани на підготовчий період.

“Зірка” вийшла з відпустки у вівторок, почавши роботу на своєму стадіоні в Кропивницькому з традиційного медобстеження і командної зустрічі. Але родзинкою виходу червоно-жовтих з відпустки став селекційний аспект – на перегляд мало приїхати маса новачків, в тому числі легіонери з Африки і Південної Америки.

Виконуючий обов’язки головного тренера “Зірки” зазначив, що в команду прибув ряд гравців, які приїхали на перегляд, після чого “Зірка”, провівши кілька контрольних поєдинків в Україні, відправиться з деякими з них на другий тренувальний збір до Кіпру.

«Поки в розташування команди прибули не всі хлопці, але вони поступово доїжджають. І, тим не менш, команда зібралася практично в повному складі. Плюс у нас є цілий ряд футболістів, які приїхали на перегляд », – сказав Монарьов в інтерв’ю. – «Зараз команда розбита на дві групи – ті, хто на контракті, і ті, хто на перегляді. Зрозуміло, підготовчий процес у цих груп різний. У потенційних новачків будуть спеціальні тренування і переглядові матчі, де ми поспостерігаємо за всіма і визначимося, хто потенційно може посилити нашу команду».

фото dynamo.kiev.ua
Роман Монарьов / фото dynamo.kiev.ua

Звернув увагу наставник кропивницького клубу на те, що до початку тренувальних зборів в Кіпрі команда планує провести три матчі. Також Монарьов сказав, що під час цих контрольних зустрічей визначить 4-5 гравців, які залишаться в команді.

«Один матч ми зіграємо між собою, тому що у нас на перегляді перебуває близько 25-ти новачків. По інших суперникам поки ведуться переговори, але це будуть місцеві колективи. Ці спаринги допоможуть зібрати певну інформацію про футболістів і про те, наскільки вони потенційно сильні. Нам необхідно 4-5 чоловік. Але це також буде залежати від того, чи піде хтось із наших основних виконавців. Таке теж можливо, з деякими ведуться розмови, є пропозиції. Все в процесі обговорення. Здебільшого, нам необхідні гравці в центральну вісь. Це і центральний захисник, і центральний півзахисник, і півзахисник атакуючого плану, і нападник. Зрозуміло, якщо буде цікава молодь на краю, то ми теж звернемо на них увагу».

Що стосується тренувального збору в Кіпрі, то головний тренер “Зірки” зазначив також, що планується провести 7-8 матчів і що саме до того часу визначиться з усіма новими гравцями.

«Деталі та дати контрольних матчів в Кіпрі поки уточнюються, але це буде близько 7-8 спарингів. Ми їдемо туди на місяць, тому це нормальна кількість ігор. Плануємо взяти на збір близько 25-ти чоловік, наші хлопці будуть працювати разом з потенційними новачками. Деякі з нових футболістів поїдуть з командою на збір, ми на них розраховуємо. Постараємося оформити все в Україні відсотків на 80-90. Якщо і будуть посилення під час зборів в Кіпрі, то лише точково».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар