Гравці кропивницької «Зірки» – в символічних збірних туру

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
футболісти "Зірки" атакують ворота львівських "Карпат" у матчі першого кола сезону 2016-2017 в Кропивницькому

За підсумками 18-го туру Ліги Парі-Матч, в якому кропивницька «Зірка» на виїзді здолала львівські «Карпати» два українських футбольних інтернет-видання включили до складу своїх символічних збірних туру трьох гравців нашої команди. Сайт «ua-football.com» уключив до своєї одинадцятки Андрія Бацулу та Федеріко Перейру, а інтернет-портал «footboom.com» виділив Олександра Кучеренка.

Пише офіційний сайт ФК “Зірка”.

Журналісти інтернет-видання «ua-football.com» у діях Андрія Бацули відзначають, що у нього прекрасно поставлений удар. На 30-й хвилині поєдинку з «Карпатами» Андрій забив розкішний гол, відправивши м’яч точно в кут воріт. Також Бацула був надзвичайно корисним в обороні, адже в достатньо жорстких єдиноборствах з львів’янами, як правило, виходив переможцем і весь матч провів на дуже високому рівні. Щодо Федеріко Перейри то кореспонденти цього сайту відзначають, що як для «Зірки», так і для капітана кропивницької команди матч у Львові вийшов надскладним, утім, по-іншому й не буває. В обороні, особливо на початку зустрічі, у «зіркових» виникали великі проблеми, котрі доводилось вирішувати в «пожежному» порядку. По ходу гри гостям усе ж удалось не тільки вирівняти гру, але й заволодіти ініціативою. Багато для цього зробив Перейра, котрий у поті чола відпрацьовував у захисті, а потім ішов уперед і загрожував воротам Підківки. До того ж на 69-й хвилині Федеріко забив дуже красивий і непростий по виконанню м’яч.

Колеги з інтернет-порталу «footboom.com» у діях Олександра Кучеренка відзначають, що в матчі між «Карпатами» та «Зіркою» величезне навантаження падало на оборонну лінію обох команд. Варто відзначити Олександра, котрий якісно виконував свою роботу. Центральний захисник «Зірки» виконав величезний об’єм роботи біля своїх воріт і, по можливості, бігав до воріт суперника. Підключившись до атаки, Олександр виграв верхову боротьбу в Кравця і точним ударом головою приніс перемогу «Зірці». Журналісти відзначили, що кропивничани вперше в поточному сезоні забили три голи в одній зустрічі, а Кучеренко з двома голами став найбільш забивним захисником своєї команди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар