У Кіровограді зробили фотосесію колекції одеських дизайнерів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Моделі кіровоградської агенції “MIX models” зробили фотосесію у вбранні від одеських дизайнерів TOMASHEVSKY&StorGe.

Одеситка Анастасія Томашевська виборола гран-прі на Всеукраїнському конкурсі дизайнерів “Мода без кордонів 2015”, що проходив у Кіровограді.

Фоторепортаж з цьогорічного конкурсу дивіться на Першій електронній

Колекція “БезДна” виконана у стилі бренду дизайнера TOMASHEVSKY. Творчий тандем TOMASHEVSKY & STORAGE утворився ще задовго до створення спільної колекції “БезДна”:

“До спільної роботи надихнуло те, що ми дивимося на стиль під одним кутом, в одному напрямку. – розповідає Анастасія Томашевська і додає, – Всім відомо, зібраний образ говорить про людину багато. Щоб виглядати гідно, ми шукаємо прояв себе у речах і хочемо заявляти про себе сміливо. Саме свій, відпрацьований стиль я хочу донести до цікавих особистостей. Сьогодні на піку популярності унікальні прикраси, виконані у найрізноманітніших стилях: від спокійної і витонченої класики до чаруючої еклектики. StorGe – це завжди неймовірне розмаїття фактур, кольорів і повна свобода дизайнерських рішень, сублімація сміливості, яскравості і стриманості”.

Над фотосесією працювали:

Моделі: Валерій, Діана, Ріта / MIX models /
Фото : Віка Мазур, Сергей По /студія UkieArt/
Cтиль : TOMASHEVSKY&StorGe
Визаж: Валерія Риба
Волосы : Жанна Щеголкова

До речі, інша колекція Анастасії Томашевської “На межі” на конкурсі “Мода без кордонів 2015” була відібрана для участі в Ukrainian Fashion Show byUaMоdna в Чикаго та Сакраменто штату Каліфорнія.

Як розповіла Першій електронній директор модельної агенції “Mix models” та організатор конкурсу “Мода без кордонів” Олена Рудковська, “Українська креативна агенція Юа Модна” в Чикаго проводила у лютому 2016 черговий Ukrainian Fashion Show by UaMоdna.

“Модельна агенція “Mix models” співпрацює з UaMоdna. Тому в їх показі безкоштовно взяла участь колекція, яку представники UaMоdna відібрали з числа конкурсантів Всеукраїнського конкурсу дизайнерів “Мода без кордонів 2015”. Вибір журі конкурсу співпав із вподобаннями наших закордонних друзів. У Чикаго поїхала колекція одеситки Анастасії Томашевської, яка отримала і найвищу нагороду “Моди без кордонів”, – зазначила Олена Рудковська.

“На межі”  була заявлена у номінації прет-а- порте.

Tomashevsky диктує свої, нестандартні та оригінальні, рішення. Виконання та уявлення завжди лаконічно відповідають модним тенденціям. Дизайнер Анастасія Томашевська використовує для створення моделей суперечливі комбінації модних силуетів і різнорідних стилів. Це еклектичний стиль, який являє собою синтез трендової жорсткості і брутальної класики, підкреслені аксесуарами сучасності. У колекції Анастасії Томашевської завжди особливості в деталях, які підносять і вигідно підкреслюють індивідуальність образу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар