15-річна кіровоградка стала обличчям американського журналу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На обложці березневого номеру журналу “THE MUSE” (США) була надрукована фотографія кіровоградки Діани Колєснікової. Один примірник журналу в Америці коштує близько 80 доларів.

15-річна Діана Колєснікова уже рік навчається у школі моделей “MIX models”. Неодноразово брала участь у різних фотосетах від кіровоградської студії “UkieArt”.

“Ми робили фотосесію, щоб нас помітили. Зрештою, нашим фотографам надіслали запрошення, зробити фото на обложку. Ми шукали різні варіанти і нарешті було затверджено роботу”, – розповідає директор школи моделей “MIX models” Олена Рудковська.

“Я була дуже приємно здивована, адже далеко не кожна дівчина в моєму віці потрапляє на обкладинку американського журналу. Це дало мені ще більшу мотивацію розвиватися в цьому напрямку. Я дуже вдячна команді, з якою працювала. Це наша спільна заслуга, вони професіонали своєї справи”, – поділилась емоціями юна модель.

Окрім обложки, у номері цього ж журналу є ціла сторінка зі світлинами Діани.

Фото і обробка: Віка Мазур і Сергій По /студия UkieArt/
Візаж: Валерія Риба
Волосся: Жанна Щеголкова

У Кіровограді обрали Принцесу та обличчя для американського журналу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

До речі, невдовзі на обложці  “THE MUSE” з’явиться фотографія ще однієї кіровоградки, ім’я якої було названо на конкурсі “Міс Принцеса Кіровоградщини 2016”. Однією з головних номінацій конкурсу був титул “Міс Принцеса Кіровоградщини 2016 ФОТО”. Його володарка отримала право на фотосесію для журналу “THE MUSE” (США). Тож обличчя кіровоградської красуні Ірини Титаренко скоро прикрасить один із номерів американського журналу. Красу дівчини оцінило журі міжнародного рівня – саме представники журналу з США обирали красуню для сторінок свого видання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар