Дизайнерка з Кіровограда презентує у Києві колекцію вечірніх суконь (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградка Ірина Марчук невдовзі презентує свою нову колекцію вечірніх суконь у Києві. Про те, чим особлива саме ця колекція, дизайнерка розповіла Першій електронній.

Ірина Марчук будує свою творчість у столиці, проте не забуває і рідне місто. Дизайнерка неодноразово приїздила на конкурси, які організовувала модельна агенція “MIX models” на чолі з директором Оленою Рудковською.

Колекція «Lady Provocator» – зразок витонченої грації, яка підкреслює природну красу жінки. Ще в 2012-му дизайнерка обрала мереживо своїм фаворитом. Протягом декількох років українським модницям представлялися ажурні сукні, спідниці, топи і навіть комбінезони. Мереживо залишилось головним матеріалом і для «Lady Provocator». Роботу над цією зимовою колекцією вечірніх нарядів Ірина почала в середині минулого літа, зробивши ставку на італійський гіпюр. Колекція була завершена всього кілька тижнів тому, тож вона стала зимовим подарунком усім прихильницям королівства краси Ірини Марчук.

Ірина каже, що її головною натхненницею стала природність: відхід від складносурядних форм і громіздких силуетів компенсується фантастичною органічністю вбрання. “При великій кількості досить сміливих декоративних елементів в деяких моделях (бісер, намистини, бахрома), вбрання стає частиною своєї власниці. Шанувальницям стриманого шику створено сукні, в яких жінка не «губиться», а навпаки – знаходить себе. Для тих же, хто не уявляє вечірній образ без графічних драпіровок і спадаючих складок «Lady Provocator» має шовкові сукні,” – каже Ірина Марчук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар