Етно-фольклорний проєкт “Баба Єлька” збирає гроші на сайт

@ Баба Єлька | Facebook

Засновниці фольклорно-етнографічного проєкту “Баба Єлька” збирають гроші для створення повноцінного сайту, на якому розміщуватимуть матеріали зі своїх експедицій. Для цього їм треба близько 1000 доларів, а тому етно-волонтерки пропонують усім охочим зробити внесок для сайту, придбавши екосумку із логотипом проєкту.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Сумка коштує 200 грн. Забрати її можна в редакції “Нової газети” (вул. Ельворті, 5, оф. 221) або у косметологічному кабінеті “Краса Українки” (вул. Героїв України). Також надіслати екошопер можуть через “Укрпошту” та “Нову Пошту”.

Для узгодження деталей пишіть на сторінку проекту у Facebook.

Зазначимо, нещодавно “Баба Єлька” презентувала перший кліп на народну пісню в сучасній обробці.

Нагадаємо, «Баба Єлька» – фольклорно-етнографічний проект, заснований кропивничанками Світланою Булановою (етно-виконавиця), Інною Тільновою (журналістка і редакторка «Нової газети») та Вікторією Семененко (журналістка, піарниця). За 8 місяців існування проекту дівчата записали 247 оригінальних народних пісень у виконанні старожилів з різних куточків Кіровоградщини, а також їхні життєві історії, спогади про повсякденне життя українського села, страхіття Голодомору, війни, колективізації, розкуркулення та багато іншого.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар