13-річна кропивничанка претендує на роль у серіалі “Школа”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

13-річна кропивничанка Анастасія Адамович претендує на роль в українському серіалі “Школа”. Дівчина пройшла уже декілька “віртуальних кастингів”, наразі триває Інтренет-голосування серед топ-100 учасників “народного кастингу”. 

Мама Анастасії Ірина Адамович розповіла Першій електронній газеті, що її донька не мріяла про кар’єру актриси, проте вирішила спробувати свої сили у кастингу. Наразі вона закінчує 8 клас гімназії №5. Дівчина планує отримати освіту режисера, тож зараз вона просто хоче спробувати себе у кіносфері, аби відчути смак життя за кадром. Серіал “Школа” дівчинка дивилася, хоча, за словами мами, про зйомки навіть не думала.

“Ідея участі в кастингу їй прийшла спонтанно – адже вона мріє вступити на спеціальність “режисура”. Їй стало цікаво побачити ці процеси з середини. Спочатку були відбори через Instagram через лайки, потім було ще одне відбір на топ-100. Тепер чергове голосування, щоправда, ми не знаємо, скільки там людей буде відібрано. Ми сподіваємося, хоча б десятку потрапити. Шкода тільки, що від учасників нічого не залежить – тільки голосування все вирішує”.

Голосування проходить на сайті 1+1 – у розділі серіалу “Школа”.

Наразі кропивничанка має 174 голоси.

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар