На “Голосі країни” 20-річний уродженець Кропивницького потрапив до команди Тіни Кароль

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Скріншот з відео

Учора, 5 березня, в ефірі телеканалу 1+1 показали черговий випуск сліпих прослуховувань проекту “Голос країни”. Ще один уродженець Кропивницького намагався підкорити суддів своїм вокалом. До нього обернулася Тіна Кароль, тож 20-річний хлопець продовжить боротьбу за перемогу у складі її команди.

Інформує Перша електронна.

Дмитро Стоян народився у Кропивницькому, проте наразі живе у Києві.

“Енергійний Дмитро – актор за освітою та музикант за призначенням. Став частиною трупи, яка показує вистави для дітей. Паралельно розвиває свій музичний гурт”, – пише про хлопця 1+1.

Дмитро Стоян виконав пісню “Kiss” Tom Jones на сліпих прослуховуваннях в 6 випуску 8 сезону Голосу країни.

Нагадаємо, після четвертого дня «сліпих прослуховувань» зірковий тренер Голосу країни-8 Джамала обрала до своєї команди Анрі Болквадзе з Кропивницького. Раніше хлопець працював офіціантом, однак вирiшив спробувати свої сили на співочій сценi проекту. Своїм таємничим голoсом вiн зміг повернути аж три суддівські крісла – Джамали, Сергія Бабкіна і Потапа. Але уродженець Грузії вирiшив піти в команду Джамали.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар