У Кропивницькому готують акцію “1000 дерев”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© fr.nextews.com

24 березня в рамках Загальноміської ініціативи “1000 дерев” кропивничан запрошують взяти участь у наймасовішій висадці дерев останніх років.

Про це Першій електронній повідомили представники AIESEC in Kropyvnytskyi.

“У рамках акції кожен житель міста зможе висадити у будь-якому місці стільки дерев, скільки забажає. Для цього організатори створять усі умови: дерева закуплять за партнерські кошти, забезпечать полив, отримають дозволи на висадку дерев та передадуть висаджене на баланс міських служб.

Організатори планують залучити більше 2000 людей на 50 локаціях: від маленьких, якими опікуватимуться школи чи приватний бізнес, до великих – де кожен перехожий зможе зробити свій внесок в озеленення нашого міста, витративши мінімум зусиль. Мета ініціативи – зробити наше місто комфортнішим та показати, що в силах кожної людини зробити своє його кращим”, – йдеться у повідомленні AIESEC in Kropyvnytskyi.

Долучитися до акції можна у якості волонтера, партнера чи просто запропонувавши місце для висадки. Для цього потрібно лише заповнити анкету.

Слідкуйте за новинами на офіційному сайті, а також у Facebook.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар