Кропивницький ляльковий театр показав «Ніч перед Різдвом»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото із сайту лялькового театру

Днями в Кіровоградському академічному обласному театрі ляльок відбулася вистава «Ніч перед Різдвом». Ця вистава зібрала під дахом театру близько трьох десятків людей.

Із перших кроків в театр створює атмосферу казки: на стінах малюнки замків та чудернацьких казкових герої. Галас дітей, котрі прийшли подивитися виставу, перекрикує музику під час вистави.

«Ніч перед Різдвом» показується зі слів чумака, який розповідає своїм друзям – про село Диканька й історію, яка трапилась із мешканцями цього села. Одним із колоритним персонажів п’єси є Солоха. Сцена з цим персонажем викликала сміх й оплески у глядачів.

Хоч театр ставив п’єсу для дітей, та відома історія кохання Вакули й Оксанки не оминула й дорослих глядачів.  Вони разом із малечею сміялися над жартами козака Чуба та його кума; над сценою з Солохою і її залицяльниками.

За майстерну гру акторів і ляльок глядачі нагородили бурхливими оплесками.


 Поліна Грім для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Кропивницький ляльковий театр показав «Ніч перед Різдвом»

  1. Какой ужасный текст. Где вы берете таких “авторов”?

    • Що Ви курите товаріщ автор???Маю надію,що це перший і останній Ваш витвір.

  2. Хочу зауважити: 1.не існує поняття ляльковий Театр, або беріть в лапки або не пишіть
    2. Якщо зайдете на сайт театру то чітко написано що це вистава для дорослих- не вірно подана інформація в статті і видно що автор не ознайомтесь з матеріалом про який “писала”.
    3 все що написано є настільки непрофесійно що не має слів- якщо пишете про Театр то ознайомтесь з самим поняттям “театр”, щоб виглядати на рівні, а то це все ” пальцем в небо” і тхне провінційністю.
    4 ляльки не грають в театрі ляльок- є сцени де актори у відкритому плані і актори ляльководи ( у даній виставі за ширмою)
    5 якщо ви вже “пишете” до досконало вивчайте тему яку висвітлюєте в статті

Коментарі заборонені.