Мікроботячий квест та вечірка привидів: ЛітФонтан у Кропивницькому (ПРОГРАМА)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15-17 листопада у Кропивницькому відбудеться ряд зустрічей та інтенсивів із представниками видавництв «Фонтан казок» і «Легенда». У програмі –  мікроботячий квест, “Простирадляна вечірка з привидами”, майстер-класи  для письменників-початківців, зустрічі з авторами та презентації видавництва.

Інформує Перша електронна.

«Фонтан казок» і «Легенда» у рамках ініціативи ЛітФонтан вирушають до Кропивницького! Це одне з літературних міст України, яке у 2016 році отримало назву на честь українського письменника та драматурга Марка Кропивницького. Ми знаємо, що мешканці Кропивницького дуже люблять читати книжки, бо мандруємо туди вже втретє!», – пишуть у Фейсбук-події організатори.

Як повідомляється в описі до події, автори привезуть із собою “привидів, снюсі, чупакабри та інших зайчиків”. Окрім того, у рамках літературного марафону відбудеться зустріч із кропивницькою поетесою Оленою Горобець:

«Наш літературний десант у складі наших авторів – письменників Іван АндрусякOleg ChaklunСашко ДерманськийЮрій Бедрик і кропивницької поетеси Олена Горобець – уже готується до зустрічей зі своїми читачами! Але вони будуть не самі:) Привиди, снюсі, чупакабри та інші зайчики, горобці-молодці, супергерой українських дітей Мікробот і принцеса Синтія – ось які персонажі завітають разом з ними і захоплять дітей у чарівний Фонтан казок:) А батьки і взагалі усі дорослі читачі матимуть чудову нагоду познайомитися з новинками Видавництво Легенда – нового видавництва, яке створила команда «Фонтану казок», – пишуть організатори.

ПРОГРАМА ЛІТЕРАТУРНОГО МАРАФОНУ:

15 листопада 

8:00 – 13:00 – Зустрічі з авторами “Фонтану казок”, Гімназія №5 ім. Т. Шевченка (вул. В. Чорновола, 15)
14:00 – Мікроботячий квест і зустріч з авторами “Фонтану казок”, обласна бібліотека для дітей ім. Т. Шевченка (вул. Шевченка, 5)
17:30 – “Простирадляна вечірка з привидами”: презентація збірки казок Сашка Дерманського “День народження привида”, арт-кафе “Берлога” (вул. Велика Перспективна, 62). Вхід – 10 грн
19:00 – Інтенсив для письменників-початківців від редакторів видавництва “Фонтан казок” і “Легенда”, арт-кафе «Берлога» (вул. Велика Перспективна, 62). Вхід – 50 грн. Реєстрація за посиланням.

16 листопада 

8:00 – 13:00 – Зустрічі з авторами “Фонтану казок”, спеціалізована загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №6 (вул. Велика Перспективна, 39/63)
15:00 – Зустріч з авторами “Фонтану казок” і “Легенди”, обласний художній музей (вул. Велика Перспективна, 60)
17:00 – Презентація видавництва “Легенда” у кінотеатрі “Портал” (вул. Соборна, 1)

17 листопада 

8:00 – Зустріч з авторами “Фонтану казок”, загальноосвітня школа №20 (просп. Перемоги, 16)
9:20 – Презентація видавництва “Легенда” і його новинок, ЦДПУ ім. В. Винниченка (вул. Шевчнка, 1)
11:00 – Зустріч з авторами “Фонтану казок” і “Легенди”, гімназія мистецтв, старший корпус (вул. Дворцова, 7)
12:00 – Зустріч з авторами “Фонтану казок”, школа-ліцей №25 (вул. Леваневського, 2-Б)

Нагадаємо, 10 лютого, в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Шевченка кропивницька поетеса Олена Горобець презентувала свою дитячу збірку поезії “Горобці-молодці”, яка вийшла тиражем у 2 тис. примірників у видавництві “Фонтан казок”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар