Під час перезентації книг про Українську революцію 1917-1921 рр збиратимуть допомогу для військових

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

7 листопада о 17:00 у бібліотеці для юнацтва відбудеться презентація книг з історії Української революції 1917 – 1921 рр. Під час презентації продемонструють тисячу фотографій доби Української революції з коментарем кандидата історичних наук Юрія Митрофаненка. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав кропивницький історик Юрій Митрофаненко.

“7 листопада – особливий день в історії України! Придушення українцями більшовицького перевороту в Києві (це 7 листопада за новим стилем) та проголошення УНР (Української Народної Республіки) та чітке визначення її кордонів. Єлисаветградський та Олександрійський повіти увійшли до складу УКРАЇНИ (УНР)! Це також 7 листопада, але за ст.стилем”, – пише Юрій Митрофаненко.

Вхід на презентацію вільний. За словами історика, під час заходу гостям роздаватимуть брошури “Холодноярські стежки нашого краю” і організатори пропонують зробити подію благодійною:

“Сюрприз для учасників зустрічі. Вхід вільний + брошура “Холодноярські стежки нашого краю” (текст, фото, карти, листівки, чудова поліграфія), видана за підтримки Міністерства молоді та спорту України і відповідного департаменту ОДА. Книжок буде багато! Стане на всіх. Тому пропонуємо акцію “Ланцюг поколінь”. Гасло: “Отримав книгу про військо – підтримай військо”! По 20 грн в обмін на книгу та лекцію. Кошти запропоную зібрати та передати Тетяна Бородіна як представнику волонтерської організації Серця Матерів Кіровоградщини. Під час презентації буде показано 1 тисяча фото доби Української революції з коментарем Юрія Митрофаненка. Оцифровані фото як бонус учасникам зустрічі! Беріть флешки! Чекаємо! СЛАВА УКРАЇНІ!”, – йдеться у повідомленні історика.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар