Пам’ятник Каштану у Кропивницькому встановлюватимуть спільнокоштом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Топонімічна комісія міської ради погодила рішення про встановлення у центрі Кропивницького пам’ятника собаці Каштану. Кошти на пам’ятник будуть збирати волонтери.

Інформує кореспондент Першої електронної.

Розмістити його планують на розі вулиць Шевченка і Великої Перспективної – улюбленому місці Каштана.

Одна з ініціаторів встановлення пам’ятника Олена Данилишин також пропонувала місцем розміщення площу Героїв Майдану, де зі сторони вулиці Дворцової теж любив гуляти Каштан. Проте, члени комісії зауважили, що центральну площу з часом будуть реконструювати комплексно. І конструкцію доведеться переносити.

Після обговорень, члени комісії дали згоду на розміщення пам’ятника Каштану на розі вулиць Шевченка і Великої Перспективної. Але з урахуванням вимог безпеки і розробки плану.

Як повідомила під час засідання Олена Данилишин, кошти на пам’ятник будуть збирати волонтери.

Нагадаємо, на початку липня члени однієї з комісій міськради підтримали петицію про встановлення пам’ятника собаці Каштану.

Варто відзначити, сьогодні, 20 жовтня, топонімічна комісія також погодила встановлення меморіальної дошки на честь прозаїка і драматурга, автора роману-казки “Три товстуни” Юрія Олеші.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар