Педагогічний ліцей відсвяткував 20-річчя

Цьогоріч Педагогічний ліцей міста Кропивницький святкує ювілей. Із цієї нагоди в актовій залі ЦДПУ ім. В. Винниченка відбувся святковий концерт.

Концерт відкривали учні, які привітали свій ліцей святковим вальсом.

За період існування ліцей змінив чотирьох директорів. Першим керівником ліцею був Олег Анатолійович Семенюк, який нині є ректором ЦДПУ ім. В. Винниченка, доктор філологічних наук, професор. З 2001 року по 2007 рік директором працювала кандидат філологічних наук, професор Ольга Іванівна Денисенко. З 2007 по 2012 рік ліцей очолив кандидат філософських наук Харченко Сергій Петрович. З 2012 року директором ліцею є Чередніченко Наталя Юріївна.

«Дуже пишаюсь нашими випускниками, які зараз є визначними постатями в різних галузях: науці, культурі, економіці, праві. Вони є доказом того, що наш заклад – найкращий», – говорить колишній директор Педагогічного ліцею Денисенко Ольга Іванівна.

Під час концерту викладачів Педагогічного ліцею нагороджували за вагомі внески у розвиток освіти.

«Педагогічний ліцей – це місце, де кожен почувається не як у навчальному закладі, а як вдома. Туди хочеться повертатися знову і знову. Нас навчають не вчителі, а Викладачі, які вкладають знання в голови кожного, навіть в тим, хто цього не хоче», – розповіла учениця ліцею Інна.

Випускники попередніх років передали привітання рідному ліцею у відеозверненні.

Надія Ухаліна для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар