Хореографічний ансамбль “Росинка” виступив перед кропивницькою малечею

Учора, 28 березня, в Кіровоградській обласній філармонії відбувся ювілейний концерт для учнів 1-4 класів із нагоди 35-річчя хореографічного ансамблю “Росинка”. Виступ пройшов у рамках проекту “Дітям від дітей”.

За 35 років існування ансамблю, “Росинка” випустила не одну талановиту дитину. Нині в колективі займається близько 400 вихованців віком від 5 до 25 років. Ансамбль виступає у жанрі народного танцю і джаз-модерну. Його незмінним художнім керівником є заслужений працівник культури України Галина Чайковська. “Росинка” неодноразово виборювала нагороди на багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсах. Колектив встиг побувати на гастролях у Польщі, Македонії, Греції, Чорногорії, Франції, Германії та ОАЕ.

“Незабаром нашому колективу виповниться 35 років. На честь юбілею, ми вирішили організувати святковий концерт, – розповіла Галина Чайковська. – У нас є дуже насичена програма, яку ми вирішили поділити на дві частини, аби діти та дорослі мали змогу виступити перед публікою. Сьогодні концерт дає наша малеча, а вже 8 квітня відбудеться виступ для більш старшої аудиторії”.

Організатори концерту запрошують всіх охочих відвідати концерт-казку “Розмалюємо”, у якій виступить Народний художній колектив України студії вокального мистецтва “Антарес”.

Концерт пройде в приміщенні Кіровоградської обласної філармонії 8 квітня о 13:00. Вхід вільний.

  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар