У Кропивницькому депутати 5 фракцій міськради заявили про перехід у опозицію

Депутати Кропивницької міськради від партій “БПП”, “Батьківщина”, “РПЛ”, “Самопоміч” та “Укроп” заявили про те, що переходять в опозицію до більшості, яка сформувалась під час голосування за кандидатуру на посаду заступника міського голови, яка балотувалася від «Опозиційного блоку» Наталії Дзюби.

Представники 5 партій Олександр Цертій, Валентина Яремчук, Рафаел Санасарян, Михайло Бєжан та Віталій Пінчук розповіли про свої наміри сьогодні, 1 серпня, під час прес-конференції у прес-клубі.

За їх словами, ключову роль у призначенні колишньої регіоналки на посаду гуманітарного заступника міського голови відіграла позиція Андрія Райковича.

“З нами, як з представниками демократичної більшості, яка утворилась у міськраді відразу після її формування, міський голова ніяких консультацій стосовно цієї кандидатури не проводив. Більш того, коли ми дізнались про такі наміри, то звернулись до Андрія Райковича, і намагались його переконати, що таких кадрових призначень, таких помилок, робити не можна. Але, на жаль, всі наші переконання не мали успіху”, – розповів депутат Олександр Цертій.

За словами партійця, на останному засіданні міськради утворився новий формат більшості, до якої увійшов “Опозиційний блок”, тому демократична більшість не може далі співпрацювати з міським головою на тих засадах, на яких співпрацювали раніше.

На думку представників цих 5 партій, “Опозиційний блок” не є демократичною партією, його представники відмовляються визнавати Росію агресором, який веде війну на Донбасі. Тому, будь-яку співпрацю з цією політсилою депутати міськради від “БПП”, “Батьківщини”, “РПЛ”, “Самопомочі” та “Укропу” не передбачають.

Нагадаємо, у суботу, 30 липня, депутати проголосували за екс-регіоналку Наталю Дзюбу на посаду заступника міського голови.

Біографічна довідка: 

Дзюба Наталія Євгенівна – голова Кіровоградської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Народилася у 1958 році.

У 1979 році закінчила Кіровоградський педагогічний інститут ім. О. С. Пушкіна. Отримала спеціальність вчителя російської мови та літератури.

З 1 вересня 1979 року була призначена на посаду вихователя д/с № 55 “Ятранчик” Кіровоградського заводу “Гідросила”.

31 вересня 1986 року була призначена організатором позакласної роботи у Кіровоградській середній школі № 15.

У 1986 році призначена на посаду в.о. директора Кіровоградської СШ № 15.

У 1986 році призначена на посаду директора Кіровоградської ЗОШ № 15.

Була депутатом Кіровської районної у місті Кіровограді ради та депутатом Кіровоградської міської ради шостого скликання (суб’єкт висування – Кіровоградська міська організація Партії Регіонів).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар