ОДА дала позитивний висновок проєктам рішень про приєднання селища Нового до Кропивницького

Обласна державна адміністрація дала позитивний висновок проєктам рішень про приєднання територіальної громади селища Нового до територіальної громади міста Кропивницького.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

“Більше немає ні у кого підстав затягувати цей процес. Вже 18 грудня на черговому засіданні сесії міської ради до порядку денного буде внесене це питання і, я не сумніваюся, що депутати підтримають його, – зазначив секретар міської ради Андрій Табалов.- Закликаю новенського селищного голову і депутатський корпус селища виконати волю своєї громади і прийняти відповідне рішення на своїй найближчій сесії”.

Нагадаємо, 14 липня у селищі Новому відбулися громадські слухання з питання об’єднання з обласним центром і створення єдиної громади. У результаті обговорення 1276 новенців підтримали об’єднання, 7 утрималося, 40 проголосували проти.

А 16 серпня, під час другого засідання 31-ої сесії новенської селищної ради депутати затвердили результати громадського обговорення, зміст “Меморандуму про об’єднання” та прийняли рішення про приєднання Нового до Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар