Довірених осіб в усіх округах Кіровоградщини мають 7 кандидатів у Президенти

© 5 канал

На території Кіровоградської області довірених осіб в усіх округах мають 7 кандидатів у Президенти України.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі Громадянської мережі ОПОРА.

“Із початку виборчої кампанії агітаційна кампанія в регіоні характеризувалась середньою активністю. У трьох з п’яти округів Кіровоградщини була практично відсутня передвиборча агітація на носіях зовнішньої реклами, низькою була медійна активність та роздача друкованих матеріалів. Активізувалася кампанія з початку лютого 2019 року”, – розповіла координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Кіровоградській області Зоя Лебідь.

За даними ОПОРИ, штаби лише трьох зареєстрованих кандидатів (Олег Ляшко, Юлія Тимошенко, Петро Порошенко) були представлені в усіх районах області та в усіх сегментах агітації: медіа, розповсюдження друкованих матеріалів, зовнішню рекламу, безпосередню роботу з виборцем. Також, за інформацією спостерігачів ОПОРИ, команди цих трьох кандидатів в регіоні у різних формах(соцопитування, підписка на газету) збирають персональні дані виборців.

Інші кандидати до лютого 2019 року проводили агітацію в основному в обласному центрі та містах обласного підпорядкування, в окремих районах області. Зокрема, активність проявляли команди зареєстрованих та потенційних кандидатів Андрія Садового, Анатолія Гриценка, Олександра Шевченка, Руслана Кошулинського, Валентина Наливайченка.

Також особливістю початкового виборчого періоду була практично повна відсутність локальних заходів виборчих штабів. Діяльність штабів у цей період в основному була направлена на набір та навчання членів ДВК та агітаторів.

Нагадаємо, ОПОРА подала 23 заяви в поліцію про порушення виборчого законодавства на Кіровоградщині.

Читайте також: Перед візитом Тарути у Кропивницькому виборців годували пиріжками та перевіряли за списками

Більше новин від Громадянської мережі ОПОРА дивіться за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар