Президент призначив очільника Бобринецької РДА

© president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження №66/2018-рп щодо призначення Олега Тертичного головою Бобринецької районної державної адміністрації Кіровоградської області.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Олег Тертичний заступить на посаду з 25 квітня 2018 року зі строком випробування три місяці.

Переглянути декларацію чиновника можна за посиланням.


Нагадаємо, 15 листопада 2017 року під час отримання хабара у сумі 5 тис. грн затримали керівника Бобринецької РДА. Згодом з’явилася інформація про те, що згідно з домовленістю, хабар посадовцю повинні були сплачувати щомісяця. За інформацією Центральноукраїнського антикорупційного офісу, затримали голову Бобринецької РДА Сергія Шевченка. Як повідомляється на сайті РДА, Сергій Шевченко очолює адміністрацію району з 10 березня 2015 року.

17 листопада високопосадовцю райдержадміністрації, викритого на хабарі, обрали запобіжний захід – чоловік чекатиме суду за ґратами або сплатить заставу у розмірі 128 тис. грн.

14 грудня Петро Порошенко підписав указ №218/2017-рп, згідно якого з посади голови Бобринецької районної державної адміністрації Кіровоградської області звільнено Сергія Шевченка. В указі йдеться, що він самостійно подав заяву про звільнення.

Згодом з’явилася інформація, що першого заступника керівника цієї ж РДА також підозрюють у хабарництві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар