Заступника голови Бобринецької РДА також підозрюють у хабарництві

© informator.news

Як вже повідомляла Перша електронна, 15 листопада під час отримання хабара у сумі 5 тис. грн затримали керівника Бобринецької РДА. Він начебто вимагав кошти за дозвіл на проведення чистки лісосмуг. По цій справі прокуратура викрила ще одного співучасника злочину. Ним виявився перший заступник керівника цієї ж РДА.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Посадовцю вже повідомили що він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України, тобто у одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб, поєднане з її вимаганням.

Чиновнику обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою із заставою у 128 тис. грн. Окрім того за рішенням суду його відсторонили від займаної посади.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 15 листопада під час отримання хабара у сумі 5 тис. грн затримали керівника Бобринецької РДА. Згодом з’явилася інформація про те, що згідно з домовленістю, хабар посадовцю повинні були сплачувати щомісяця. За інформацією Центральноукраїнського антикорупційного офісу, затримали голову Бобринецької РДА Сергія Шевченка. Як повідомляється на сайті РДА, Сергій Шевченко очолює адміністрацію району з 10 березня 2015 року. 17 листопада високопосадовцю райдержадміністрації, викритого на хабарі, обрали запобіжний захід – чоловік чекатиме суду за ґратами або сплатить заставу у розмірі 128 тис. грн. А 14 грудня Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Сергія Шевченка.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар