Хто володіє фірмою, яка продала 20 нових тролейбусів у Кропивницький

тролейбус “Дніпро" Т-103 № 2542 на вулицях м. Дніпро / фото transphoto

КП «Електротранс» Кіровоградської міської ради 21 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Дуотранс» нових низькопідлогових тролейбусів на 79,79 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця року в Кропивницький поставлять 20 тролейбусів Дніпро Т103 виробництва ДП «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова» по 3,99 млн грн.

Як пише сайт “Наші гроші”, «Дуотранс» належить Дмитру Рученку, Наталії Павловій і Дмитру Науменку.

Науменко разом із Олегом Суховим володіють ТОВ «Торговий дім «Літан». Ці двоє також були співзасновниками ЗАТ «Літан», яке створили на початку 90-х років для дистрибуції тролейбусів виробництва «Південмашу». Разом із ними до списку власників входив екс-директор ККП «Донелектроавтотранс» Володимир Захаров, екс-депутат Донецької міськради від Партії регіонів, та Геннадій Олійник, екс-директор донецького КП «Облелектротранс». Із липня 2013 р. ЗАТ «Літан» перебуває в стані припинення через банкрутство.

Нагадаємо, у березні було відкрите кримінальне провадження щодо закупівлі у 2015 р. посадовцями КП «Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління» у «Дуотрансу» вживаних тролейбусів Man за нібито завищеною ціною – по 998 тис грн. У квітні суд дав слідчому доступ до документів замовника, й відтоді інформація по справі в судовому реєстрі не оновлювалась.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар