15 листопада у Кропивницький прибуде перший новий тролейбус

тролейбус “Дніпро" Т-103 № 2542 на вулицях м. Дніпро / фото transphoto

У Кропивницький 15 листопада надійде перший з 20-ти нових тролейбусів “Дніпро” Т-103.

У період з 15 листопада до 31 грудня всі 20 тролейбусів має надати переможець аукціону на сайті “ProZorro” ТОВ “ДУОТРАНС”.

Про це Першій електронній повідомив керівник КП “Електротранс” Олександр Луценко.

“15 листопада прийде одна машина, а далі вже по мірі збірки. Ці машини вже зараз збираються на підприємстві”, – розповів Олександр Луценко.

За його словами, 8 листопада КП “Електротранс” відправить туди водіїв, електриків, слюсарів та майстрів, які проводитимуть обкатку, стажуватимуться і спостерігатимуть за збіркою тролейбусів.

Читайте також: Нові тролейбуси з’являться на вулицях Кропивницького ще в цьому році

Нагадаємо, 10 жовтня, у електронній системі “Prozorro” відбувся аукціон, яким було визначено переможця у тендері на поставку 20 нових тролейбусів у Кропивницький – ТОВ “ДУОТРАНС” з Дніпра. Підприємство виграло тендер з пропозицією 79 млн 785 тис. грн.

Тролейбуси “Дніпро” Т-103 – 12-метрові низькопідлогові, модифікації тролейбуса “МАЗ” 103-Т, що з 2013 року складається в Україні з білоруських запчастин, на Південному машинобудівному заводі. Загальна пасажиромісткість тролейбусу – 100-108 чоловік, 25 з яких сидячих. Експлуатується в таких містах України, як Бахмут, Маріуполь, Дніпро та Запоріжжя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар