Кропивницькі активісти вимагають у власників Depo’t відновити зелені насадження

© pixabay.com

Сьогодні, 22 серпня, кропивницька активістка Інга Дуднік зареєструвала на сайті “Єдина система електронних петицій” зареєструвала петицію про “Відновлення зелених насаджень біля ТРЦ “Depo’t center” Кропивницький”.

Текст петиції:

“21 серпня 2016 року в Кропивницькому відкрився новий торгівельно – розважальний комплекс – ТРЦ Depo’t center Кропивницький (адреса: вул. Велика Перспективна, 48). Група компаній «ФОКСТРОТ» під час реконструкції будинку та його переобладнання для центру, покращуючи доступ до вивіски закладу, знищила дерева, які росли не один десяток років.

Відповідно до правил благоустрою міста Кропивницького посадові особи підприємств, установ, організацій несуть відповідальність за невиконання заходів з благоустрою, а також за дії чи бездіяльність, що призвели до завдання шкоди майну та/або здоров’ю громадян, на власних та закріплених за підприємствами, установами, організаціями територіях відповідно до чинного законодавства.

Тож вимагаємо від Кіровоградської міської ради та виконавчих органів влади застосувати всі можливі важелі впливу на керівництво даного торгівельного центру та групи компанії “Фкстрот” задля відновлення зелених насаджень біля ТРЦ Depo’t center Кропивницький”.

Нагадаємо, вчора у Кропивницькому відкрився новий торгово-розважальний центр “Депот”.

DEPO’t center у Кропивницькому відкрився!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар