У Кропивницькому пройшов вело-фото-квест Flash-cross

У суботу, 20 серпня, у Кропивницькому вперше відбувся вело-фото-квест Flash-cross.

Корені гри сягають у далекий 2006 рік, коли був організований новий формат велозмагань у Харкові, в якому поєднуються і орієнтування, і витривалість, і логіка. Суть гри полягає у вмінні орієнтуватися по карті, знаходячи контрольні пункти і виконуючи на них певні фотозавдання. Команда складається з двох чоловік, дистанція долається разом.

10

Цього разу гостинна галявина на Лісопарковій зібрала 15 команд, серед яких були представники Кропивницького, Знам’янки і Харкова. Дистанція складалася із 21 контрольного пункту і проходила по північній частині Кіровоградського району (загальна довжина найкоротшого шляху між пунктами – близько 60 кілометрів). Протягом проходження учасники спостерігали мальовничі ландшафти, відшукували секретні завдання в кущах і болотах, змагалися за право бути першими в загальному протоколі.

2

Гнучкість думки змагалася із силою ніг, кожна із команд по справжньому випробувала себе на міцність і швидкість. Як виявилось після фінішу, команди-лідери поставили ставку на правильність виконання завдань, а не на кількість взятих пунктів.

Всі учасники показали достойний результат, а інтрига тривала до самого нагородження. Переможці відшукали лише третину КП, але виконали всі завдання бездоганно, чим і несподівано здобули перемогу – «Бродячі лосята» – Парфьонов Іван, Дяченко Микола. Зовсім трохи від них відстала команда «Паранормальних» – Юр’єв Андрій і Васильєв Євген. Третє місце заслужено зайняли досвідчені велотуристи Калюжний В’ячеслав та Іванченко Андрій. Всі лідери змагань – представники нашого міста.

З результатами гри можна ознайомитись на офіційному сайті ФК Кропивницького – http://kr.flashcross.org.

4

Організаторами та спонсорами перший етапу  Кропивницького Флеш-кросу виступили Віталій Лисенко, Олександр Алєксандров (інтернет-магазин Goverla.top), Максим Ткаченко (веломагазин-майстерня Maximoose bikes), Дмитро Васільєв (дизайн-студія 200х300), Юрій Волчков (команда X-Riders, м. Харків).

5

Усім командам сподобався новий формат для нашого міста і після фінішу питання «Коли наступний етап?» часто лунало від учасників.

Вже сьогодні організатори можуть дати точну відповідь на це запитання – 2-й етап Флеш-кросу відбудеться на День міста Кропивницького – в останні вихідні вересня. Буде доступний велосипедний та пішохідний формати в межах міста. Реєстрація відкриється 1 вересня, тому слідкуйте за анонсами на офіційному сайті.

До співпраці запрошують спонсори та небайдужі, адже є бажання провести гру без стартових внесків і з хорошими призами для переможців.

6

3

Текст: Алєксандров Олександр – організатор змагань

Фото: Дмитро Васильєв

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому пройшов вело-фото-квест Flash-cross

Коментарі заборонені.