Кропивницьку волонтерку призначили керуючою їдальнею “кіборгів”

БородінаВідому кропивницьку волонтерку Тетяну Бородіну призначили керуючою їдальні 3-го полку спецпризначення. Працює Тетяна Бородіна на посаді відучора, 18 серпня.

“У мене душа за них 2 роки боліла. Я знала, що не все тут добре, що є негаразди у їхньому годуванні та у їдальні. Воно ще все тут по-старому, совкова система: біла їдальня, голі стіни, прийшли поїли, встали і пішли. Тому коли виникла така потреба – поставить тут людину, яка буде відповідати за це все і чесно працювати, я задумалася лише на одну секунду. А тоді погодилася. Ми завжди говоримо: “Якщо не ми, то хто?”. Так от, це буде моєю передовою. Я хочу, щоб хлопці почувалися тут як удома”, – сказала Тетяна Бородіна у коментарі кореспонденту Першої електронної газети.

Вітаємо пані Тетяну з новим етапом у житті. Два роки Тетяна Бородіна разом з іншими волонтерами забезпечувала наших військових всім, чим могла: одягом, їжею, військовим приладдям. Тепер вона буде до них ще ближче і контролюватиме чим, як і коли харчуються наші захисники.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар