Муніципальний патруль оголосив війну кіровоградським торгівцям городиною

Муніципальний патруль у Кіровограді продовжив рейдові відпрацювання території Кіровограда у своїй планомірній боротьбі з незаконною вуличною торгівлею. Про це повідомляє сайт КМР.

Учора, 16 червня патруль у складі спеціалістів спецінспекції, управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, патрульної поліції та інспекторів Кіровоградського відділу поліції працював на території вулиці Попова. Працював ефективно: у його активі 15 складених протоколів. Усі вони оформлені за торгівлю з рук у невстановлених місцях.

– Як ми і обіцяли, Муніципальний патруль працює фактично у щоденному режимі і активність у своїй діяльності тільки нарощуватиме, – відзначив начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування Сергій  Горбовський. – Торгівля у Кіровограді має вестися цивілізовано. Це принципова позиція міського голови Андрія Райковича і міської влади, яка має стояти на сторожі здоров’я мешканців міста.

У розпал літньої торгівлі  більшість протоколів складено на продавців овочевою продукцією. Вони торгують без будь-яких документів, що підтверджують походження і якість товару і без дозвільних документів на право займатися підприємницькою діяльністю. Такі підприємці вважають, що вони найхитріші, але врешті – решт вони обманюють самих себе і першими програють від від такого господарювання.

З бабусями, які торгують вирощеною городиною, члени Муніципального патруля толерантні: йде наполеглива роз’яснювальна робота. Зовсім поряд розташоване спеціально облаштоване для торгвілі місце – ринок “Жемчуг”, там місця вдосталь і для підприємців і для пенсіонерів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар