Свято книги і творчості пройде у Кіровограді (АНОНС)

Упродовж трьох днів, із 22 по 24 квітня, у Кіровограді відбудеться ІІ книжковий фестиваль “Весняний книговир”. Про це на прес-конференції у міській раді повідомила директор видавництва “Імекс” Тамара Саміляк.

Виставка присвячена Міжнародному дню книги та авторського права, яке за рішенням ЮНЕСКО відзначається 23 квітня.

За словами Тамари Саміляк, виставка проходитиме на різних майданчиках нашого міста.

22  квітня на Площі Героїв Майдану магазин “Буки”, книгорозповсюджувач ПП ” Мартинюк”, “Книжковий світ” та ” Шкільний Всесвіт” візьуть участь у книжковому ярмарку. Також у ярмарку візьме участь “Видавництво Старого Лева”.

Кіровоградцям будуть представлені книжкові новинки і нові видавничі проекти, такі, як “Приватна колекція” Василя Ґабора, “Матерія” Олександра Комісарова, “Олександрійський район: пам’ять століть” Віктора та Ірини Голобородьків, Надії Чуянової, “Малоросска” Наталії Фесенко, “Слово – не сорочка, а … душу гріє” Антоніни Корінь, “Отаманщина” Юрія Митрофаненка, а для дітей книгу-розмальовку “Вулиці нашого міста”.

Читайте також: Що підготував кіровоградцям “Весняний книговир” (ПРОГРАМА)

У рамках «Весняного книговиру» відбудуться творчі зустрічі з письменниками та презентації книг, книжкові квести, поетичні читання, конкурс відеопоезії, виступи музичних гуртів а також майстер-класи, ігрова програма для дітей, екскурсії містом, флешмоби і “вільний мікрофон” та будуть працювати арт-майстерні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар