Гравці “Зірки” потрапили до символічних збірних 22-го туру

Гравці кіровоградської “Зірки” потрапили до до символічних збірних 22-го туру ЧУ з футболу у Першій лізі за версією декількох авторитетних спортивних видань. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби клубу.

За підсумками 22-го туру, в якому “Зірка” на виїзді обіграла МФК «Миколаїв» — 2:0, півзахисник «Зірки» Григорій Баранець та нападник Роман Локтіонов потрапили до символічної збірної туру за версією сайту «ua-football.com».

А півзахисники Олексій Чичиков та Артем Щедрий ввійшли до символічної збірної туру за версією сайту «sportarena.com». А перший гол у ворота МФК «Миколаїв» у виконанні Олексія Чичикова кореспонденти цього ресурсу назвали кращим в турі.

Журналісти інтернет-порталу «ua-football.com» відмітили, що «Зірка» повністю переграла своїх суперників у центрі поля в тому числі і завдяки вдалим діям Григорія Баранця. Його завданням на цей матч було розганяти атаки своєї команди. Він віддавав класні передачі, а також міг відзначитись сам. На жаль, не пощастило. Щодо Романа Локтіонова, то кореспонденти сайту «ua-football.com» відзначили, що поєдинок вийшов досить продуктивним для кіровоградського форварда. 99-й номер мав кілька можливостей відзначитись, але того дня був більш корисним, як асистент. Саме його пас на Олексія Чичикова став гольовим, а його передача на Артема Щедрого переросла в пенальті.

Колеги з сайту «sportarena.com» зазначають, що Олексій Чичиков є чи не найбільш небезпечним гравцем нашої команди. Саме правий вінгер перервав розвідку воріт «Миколаєва» своїми ударами. А в епізоді з забитим м’ячем прекрасно зорієнтувався після чудового пасу п’ятою від Романа Локтіонова. До того ж, Олексій міг записати на свій рахунок і асист, але партнери не відзначились після його передач. На позицію лівого півзахисника у збірній туру цей ресурс поставив Артема Щедрого, зазначивши, що він є одним з найбільш технічних гравців у першій лізі. У матчі з «корабелами» вінгер неодноразово обігрував двох-трьох суперників і виконував загострюючі передачі у штрафний майданчик. Саме дев’ятий номер «Зірки» заробив пенальті, з якого відзначився Олександр Кучеренко. Міг записати на свій рахунок гольовий пас, але Роман Локтіонов з його подачі пробив вище воріт.

Голом туру інтернет-портал «sportarena.com» назвав м’яч забитий Олексієм Чичиковим. Це була стрімка атака кіровоградців після вкидання з ауту. Бацула направив м’яч до штрафного майданчика, Чичиков вибіг назустріч, відтягнувши за собою захисника. Тим часом Роман Локтіонов видав класний пас п’ятою, і Олексій з кута воротарського майданчика без будь-яких перешкод розстріляв ворота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар