На Кіровоградщині судяться голова РДА та політична газета (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Голова Голованівської РДА Олег Голімбієвський позивається до місцевої газети “Народний контроль Голованівщини” через нібито неправдиву інформацію. Представники газети приїхали до Кіровограда, щоб поділитись із колегами-журналістами інформацією про “утиски” з боку РДА. 

За словами засновника газети “Народний контроль Голованівщини” Анатолія Данилюка, вони вирішили винести питання на обласний рівень, адже у їхньому районі безлад.

Суть статті “Узурпація влади по-Голованівськи”, через яку на газету подали до суду, у тому що родина Голімбієвських (Данилюк називає її кланом) нібито зосередила всю владу району у своїх руках. Також у матеріалі йдеться про те, що 18 млн грн, нібито “дописаних” головою Голованівської райради Богданом Кучмієм без відома депутатів, до районного бюджету.

Обидва чиновники (Кучмій і Голімбієвський) виступають позивачами і кожен оцінює завдані їм моральні збитки у 100 тис. грн, адже в матеріалі “Народного контролю” не міститься жодного доказу наведеним звинуваченням.

“Олег Дмитрович (ред. голова Голованівської РДА) образився саме на слова “клан” та “олігарх”. Слово “клан” означає групу згуртованих у господарському й побутовому відношенні родичів. Як можна ще сказати про людину, яка на ключові посади району посадила своїх родичів?” – запевняє Анатолій Данилюк.

Тож у відповідь на судовий позов газета “Народний контроль Голованівщини” опублікувала статтю-повідомлення для своїх читачів з роз’ясненнями. При цьому “народні контролери” не повідомили читачам, що всі родичі Голімбієвського ввійшли до районної та селищної ради в різний час і розпочали свої політичні кар’єри задовго до того, як сам Олег Дмитрович перейшов з бізнесу у державну владу і очолив Голованівську РДА, а всі їхні посади є виборними і непідконтрольними райдержадміністрації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар