На Кіровоградщині напали на члена ВО “Свобода”

У неділю, 20 березня, у Новоукраїнці Кіровоградської області невідомі особи вчинили напад на члена міської територіальної виборчої комісії від ВО «Свобода» Луцаєвську Тетяну Іванівну. Про це Першій електронній повідомляє  прес-служба Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода».

Як розповіла Тетяна Луцаєвська, о 22:00 вона та її син поверталися додому після відвідин знайомих. Із приміщення бару «Барселона», повз яке вони проходили, миттєво з’явився нападник і без попередження вдарив жінку ногою в груди. В той же час ще четверо людей у цивільному напали на її сина. На щастя, син пані Тетяни не отримав серйозних тілесних ушкоджень, на відміну від неї самої.

На місце події відразу викликали правоохоронні органи, після чого, вже у Новоукраїнському відділі поліції ГУНП, за присутності потерпілої була оформлена відповідна заява. Тетяна Іванівна Луцаєвська повідомила, що з легкістю зможе впізнати нападника, адже добре його запам’ятала. За її словами, це кругловидий чоловік, який був зодягнений у камуфляж. На ногах злочинець мав військові берци.

Уже в поліції жінці надали постанову про призначення судово-медичної експертизи в місті Кіровограді.

«Ми просто проходили повз, нікого не зачіпали. Не було з боку нападників жодних пояснень – вони просто миттєво з’явилися перед нами і почали бити. Це страшно, коли в рідному місті не можна вже спокійно пройти вулицею», – розповідає працівниця міської ТВК Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади від ВО «Свобода» Тетяна Луцаєвська.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар