Кіровоградський офіс реформ відновив свою роботу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом січня-лютого в рамках загальноукраїнського конкурсу в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)»  відбувався відбір регіональних  консультантів Офісів реформ.  В першій декаді березня екерна рада оголосила результати конкурсу.

Керівником Офісу реформ у Кіровоградській області, експертом з організаційно – правових питань  на умовах конкурсу обрано Володимира Валерійовича Нижника. Команда Офісу також поповнилась двома консультантами: з бюджетних питань та з питань комунікації і просування успіхів.

Діяльність Офісів реформ у всіх областях України відбувається  за підтримки  двох проектів, що впроваджує Асоціації міст України: проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», що впроваджується за фінансування USAID та проект «Прозорий, підзвітний, ефективний бюджетний процес на місцевому рівні в Україні» (проект фінансується Європейським Союзом).

Мета проектів: створення сприятливого середовища  для впровадження децентралізаційних реформ в Україні, зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів територіальних громад.

Читайте також: США профінансує децентралізацію на Кіровоградщині?

Контактна інформація:                       

Адреса: пл. Героїв Майдану, 1,

25022  м.Кіровоград

Ел. адреса: office_reforms@ukr.net

Контактна особа :

Остапчук Валентина Вікторівна

консультант з питань комунікації та просування успіхів

Тел.: (099) 961 05 16

          (067) 353 84 51

Поширити:

Залишити коментар:

коментар