Кіровоградські школярі незабаром зможуть навчатись, граючи в комп’ютерну гру

У НВК “Кіровоградский колегіум” у навчальний процес дітей активно запроваджують сучасні STEAM технології. На думку педагогів, це навчить малечу бути краще, швидше, конкурентніше.

Із практикою застосування  STEAM технологій на Кіровоградщині, під час прес-конференції, розповіли педагоги “Кіровоградського колегіуму” та керівник освітніх програм Майкрософт в Україні Роман Рудюк.

Компанія Майкрософт Україна сприяє впровадженню новітніх технологій в освітній процес на локальному рівні. З метою ознайомлення та поширення успішних практик застосування STEAM технологій та інструментів Майкрософт вже 15-го березня в місті Кіровограді відбудеться Teachmeet для вчителів міста Кіровограда та Кіровоградської області.

“Ми живемо в той час, коли нам треба намагатися бути краще, швидше та конкурентноспособніше. Нашою основною метою я вважажю надання якнайбільшої кількості вмінь та навичок нашим дітям. Саме новітні технології дозволяют нам це робити”, – розповіла директор НВК «Кіровоградський колегіум» Олена Максимова.

Лауреатка міжнародного конкурсу викладачів-новаторів у Будапешті Маргарита Калюжна розповіла, що НВК “Кіровоградский колегіум” буде одним з перших в Україні навчальних закладів, де в освітню діяльність будуть впроваджувати комп’ютерну гру Майнкрафт.

“Остаточне рішення щодо запровадження цієї STEAM технології у нашій школі будуть приймати батьки, але я не думаю, що вони будуть проти. Адже ця гра – це мотивація для дітей до легкого навчання”, – розповіла директор колегіуму Олена Максимова.

Для довідки:
STEAM-освіта (S – science, T – technology, E – engineering, A – art, M – mathematics) – природничі науки, технології, інженерія, мистецтво, математика – система освіти, стимулююча оволодіння знаннями і навичками технологічних наукових напрямів, що дозволяють брати участь в найбільших інноваційних міжнародних конкурсах і олімпіадах, таких як MATHCOUNTS, Science олімпіади та FIRST Robotics. Освіта, направлена на підтримку творчості та інноваційних навичок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар