Невідомі особи незаконно “перейменували” Кіровоград (ФОТОФАКТ)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні вранці на стелі з назвою міста, що на виїзді з Кіровограда (вул. Московська, у напрямку Києва) невідомі особи прикріпили рекламний банер «Єлисаветград 2016. Місто святої Єлисавети».

Як повідомили Першій електронній газеті в Сектор реклами та художнього оздоблення Управління містобудування та архітектури Кіровоградської міськради, вони дозволу на встановлення цього об’єкту не давали.

«Ні. Ми дозволу не давали. Треба скласти припис. Дізнатися, хто його причепив, встановити власника. На місце також має виїхати комісія – подивитися, сфотографувати», – зазначила спеціаліст сектору реклами та художнього оздоблення.

Проти самовільного встановлення рекламних матеріалів будь-якого змісту виступає і спеціалізована інспекція по благоустрою Кіровограда.  «Якби я вирішував – цих біг-бордів і щитів у місті взагалі не було б. Якщо цей банер встановлено в межах міста без дозволу – я виїду на місце і шкуру з них зніму (власників банеру – ред.). Ми складемо протокол про адмінправопорушення і розберемося з цим самоуправством», – наголосив керівник спецінспекції Віктор Іванов.

Власник банеру поки що не відомий. Та за своїм стилістичним оформленням даний об’єкт дублює агітаційні матеріали, розміщені від імені ГО “Перспектива міста” (керівник Артем Стрижаков) на біг-бордах Кіровограда на підтримку назви Єлисаветград.

Читайте також: “Духовні скрєпи” Кіровограда, або Як місто заспамили православ’ям (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар