Прокуратура контролює розслідування злочинних дій представників ГО «Правий сектор»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
????????????????????????????????????

Прокуратура міста Кіровограда тримає на контролі хід розслідування кримінального провадження за підозрою представників ГО «Правий сектор» у вчиненні розбійного нападу.

Про це повідомив заступник прокурора міста Станіслав Сандул. За його словами прокуратура процесуально керує досудовим розслідуванням, яким наразі встановлено, що діяли підозрювані за попередньою змовою в групі із семи осіб. Всі вони являються членами ГО «Правий сектор». До приміщення ПІІ «Українська Національна Лотерея» проникли незаконно. Погрожували застосування предметів схожих на автомати, заподіяли тілесних ушкоджень охоронцям та заволоділи грошовими коштами в сумі 43 тис грн.  В ході обшуку автомобіля, на якому підозрювані зникли з місця скоєння злочину, крім коштів, балаклав та зброї, виявлено два жорстких диска з відеозаписом камер спостереження підприємства, де було вчинено злочин.

Читайте також: Кіровоград: невідомі в масках і з автоматами розтрощили приміщення «Національної лотереї» (ФОТО)

«Всім учасникам злочину наразі повідомлено про підозру за ч.3 ст.187  КК України, тобто у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном. За принципової позиції прокуратури, незважаючи на постійний тиск з боку представників ГО «Правий сектор»  та інших невідомих радикально налаштованих осіб, рішеннями слідчих суддів Кіровського районного суду всім підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою», – зазначив заступник прокурора міста.

Читайте також: “Правий сектор” стверджує, що не брав участі у нічному нальоті

Насамкінець, Станіслав Дмитрович наголосив, що кожен громадянин України, незважаючи на партійну приналежність, посади та ранги у випадках вчинення протиправних дій нестиме відповідальність за Законом.

Читайте також: Активісти «Правого сектору» можуть сісти за грати на 12 років

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар