У Кіровограді відкрили Центр підтримки воїнів АТО (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 жовтня, у приміщенні Кіровоградської облдержадміністрації, було відкрито єдиний центр з надання послуг і підтримки воїнів АТО.

За указом Президента України, в усіх областях будуть відкриті центри Підтримки воїнам АТО. Як повідомив голова КОДА Сергій Кузьменко, за два тижні керівництво області обрало оптимально зручне за розташуванням місце і облаштувало його з урахування особливих потреб деяких представників учасників АТО (пандус, комфортні приміщення, усе необхідне обладнання).  Послуги воїнам надаватимуть фахівці з різних департаментів.

Керівником Центру допомоги АТО було призначено Вадима Нікітіна. «Я не прагну жодних звань і нагород, – коментує волонтер. – Хочу лиш допомогати хлопцям, які захищають нашу державу, і їх сім’ям, які перебувають тут, у тилу, але також абсолютно не захищені».

Мета створення такого центру  – надання якісної і оперативної допомоги демобілізованим воїнам і їхнім родинам. Аналогічні центри будуть відкриті в усіх районних центрах Кіровоградщини.

Новопризначений керівник центру розповів про нагальні проблеми земляків-воїнів АТО. Наприклад, хлопцям  видають один комплект форми на увесь осінньо-зимовий період, а це 6 місяців.

У той же час, родини учасників АТО залишаються незабезпеченими навіть найнеобхіднішими речами. За словами Вадимам Нікітіна, до нього звернулась дружина воїна, багатодітна мама, у якої не вистачало коштів на дрова для опалення будинку, а влада відмовлялась вирішувати цю проблему. Волонтер допоміг залагодити це питання, що є прикладом і початком позитивної роботи Центру підтримки воїнів АТО у нашому місті.

 

Білоконь Катерина, для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар