У Кіровограді затримали неповнолітню прихильницю «Правого сектору»

Сьогодні, 21 жовтня, кіровоградські правоохоронці затримали неповнолітню прихильницю «Правого сектору», яка роздавала на площі Героїв Майдану листівки без вихідних даних.

Як повідомила в коментарі кореспонденту Першої електронної газети прес-секретар УМВС у Кіровоградській області Віталіна Бевзенко, зараз неповнолітня знаходиться у міському відділку міліції.

Читайте більше: У центрі Кіровограда проти екс-регіоналів у владі мітингує «Правий сектор»

«На листівці не вказана типографія, де виготовлялася листівка, тираж, прізвище замовника. Дівчину забрали до Кіровоградського міського відділку міліції,  де буде встановлена її особа та особи її батьків, складуть адміністративні протоколи і вона піде додому», – прокоментувала ситуацію  Віталіна Бевзенко.

Активісти «Правого сектору» дану ситуацію коментують інакше.

«Дівчинку затримали за те,  що запрошення на мітинг ми роздрукували на своїх принтерах. Міліціонери говорять, що на листівках повинен бути написаний наклад, типографія, де ми її друкували. Але, по-перше, ми друкували ці запрошення на домашніх принтерах. По-друге,  «Правий сектор» не йде на вибори. І це не являється агітаційним листом», – коментує ситуацію колишній голова кіровоградського обласного відділення «Правого сектору» Олександр Золотарьов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар