Кіровоградських засуджених бережуть від суїциду

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 20 жовтня, психологом Кіровоградської установи виконання покарань №14, Тетяною Ковальовою, було проведене профілактичне заняття з новоприбулими особами (взятими під варту та засудженими), щодо попередження суїцідальної поведінки.

Слід зазначити, що в Кіровоградській УВП №14 постійно проводиться робота у цьому напрямі, яка не обмежується лише профілактичними заняттями. До переліку заходів, спрямованих на профілактику суїцідальної поведінки серед засуджених та ув’язнених, належать різноманітні тренінги, тестування, індивідуальні та групові бесіди. Також проводяться психокорекційні семінари, що сприяють вирішенню тієї чи іншої життєвої проблеми або ж складної ситуації, що може впливати на скоєння суїциду.

Завдячуючи такій попереджувальній та профілактичній роботі, засуджені та ув’язнені, які хотіли здійснити самогубство, нині продовжують життя. Це надає їм можливість зробити крок на шляху до виправлення та спробувати стати повноцінними членами суспільства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар