Голосування за найпривабливіше місто в Україні: Кропивницький поки в середині рейтингу

Стартувало голосування за вибір найпривабливішого і впізнаваного міста України в 2020 році, в якому може взяти участь кожен охочий. Станом на 20 лютого Кропивницький знаходиться на 33 місці (із 51 претендентів) у рейтингу. За нього проголосували 22 людини. Наразі лідирують Мелітополь, Кам’янське та Кривий Ріг.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт проєкту “Місто України – національний вибір”.

“Місто України” – національний всеукраїнський проект, спрямований на вибір найбільш значимого, впізнаваного і символічного українського міста, за допомогою голосування інтернет-користувачів. Із усіх найбільших населених пунктів України належить вибрати місто, що володіє неповторним історичною та культурною спадщиною, і гідний стати національним символом.

“На проекті представлено безліч цікавих відомостей про історію та культуру міст, зібрані унікальні фотографії та опис найвідоміших пам’яток і пам’ятників української архітектури.

Тут ви можете отримати повну інформацію і уявлення про зацікавив місті, поділитися своїми враженнями про міста, в яких ви бували.

Саме ви можете проголосувати за своє улюблене місто і вплинути на підсумковий вибір найпривабливішого міста України”, – йдеться в описі проєкту.

Підсумки голосування підведуть 30 грудня о 13:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар