Звільнені з полону спецпризначенці Глондар і Коріньков повернулися у Кропивницький

© Катя Глондар | Facebook

Сьогодні, 14 лютого, увечері звільнені з полону спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков приїхали в Кропивницький після обстеження у головному військовому клінічному госпіталі, що в Києві.

Про це повідомляє Суспільне, передає Перша електронна газета.

Рідні, друзі, волонтери, спецпризначенці 3-го окремого полку ім. князя Святослава Хороброго, представники влади та всі охочі  зустрічали їх на площі Героїв Майдану.

Як це було, дивіться на відео:

UPD:20:00 Звільнені з полону спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков приїхали в Кропивницький.У Кропивницькому чекають визволених з полону спецпризначенців Сергія Глондара та Олександра Корінькова. Їх зустрічають на площі Героїв Майдану рідні, друзі, волонтери, спецпризначенці 3-го окремого полку імені князя Святослава Хороброго, представники міської та обласної влади та усі охочі.

Опубліковано UA: Кропивницький Пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

Нагадаємо, військовослужбовці 3-го полку спецпризначення старшина Сергій Глондар та молодший сержант Олександр Коріньков потрапили у полон 16 лютого 2015 року, під час виконання складного бойового завдання у районі Дебальцевого. Військові супроводжували колону, і їхній загін потрапив у засідку, декілька військових загинуло, декілька були поранені, інших взяли у полон.

29 грудня 2019 року у результаті обміну військові повернулися додому.

Більше про спецпризначенців і боротьбу їхніх рідних за визволення шукайте за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар