Прокуратуру Кіровоградщини очолив 35-річний харків’янин

Заступник Генерального прокурора Віктор Чумак представив колективу прокуратури Кіровоградської області нового керівника Олексія Тубельця. Йому 35 років і він є уродженцем Харкова.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Віктор Чумак зауважив, що новопризначений керівник відомства володіє достатнім досвідом, знаннями, професійними та вольовими якостями для вирішення поставлених задач у співпраці з іншими правоохоронними органами регіону.

a669c4c7d36012a1bc79caa6c2d718c7.jpg

Зі свого боку Олексій Тубелець висловив подяку за підтримку та довіру, а також зазначив, що разом з колективом докладе максимум зусиль для відновлення довіри суспільства до прокуратури та підвищення авторитету правоохоронних органів. Також окреслив присутнім основні пріоритети роботи, на яких базуватиметься діяльність органів прокуратури Кіровоградщини.

Раніше, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав накази про звільнення з посад прокурорів восьми областей. Зокрема, і прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленка.

Довідково:

Олексій Тубелець народився в Харкові у 1984 році. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2006 року. Працював на посадах прокурора, слідчого, а також на керівних посадах в органах прокуратури Харківської області. До призначення на посаду прокурора Кіровоградської області працював начальником відділу організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням злочинів у сфері службової діяльності, яке здійснюється слідчими територіального управління ДБР прокуратури Харківської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар