Родичі жінки, яка поцупила рушник із меморіалу захисникам України, повернули його на місце

Родичі жінки, яка поцупила рушник із каплички Архистратига Михаїла на Меморіалі землякам-захисникам Незалежної України у Малій Висці, повернули його на місце і вибачилися за її вчинок.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав працівник маловисківської міськради Сергій Васильєв, повідомляє Перша електронна газета.

Нагадаємо, минулого тижня у Сквері Незалежності в Малій Висці відкрили Меморіал захисникам України та освятили капличку Архистратига Михаїла. А на День захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці жінка поцупила звідти рушник.

ЩЕ КАЖУТЬ МОЛОДЬ НЕ ТАКА…Не хватає зла, коли бачиш, як в пам’ятному місці, яке покликане увіковічнити пам’ять захисників Незалежної України – живих і загиблих – і в будівництво, і благоустрій якого чимало людей вклали фінанси, душу і сили, дехто з маловищан мало того, що не доклав нічого, ще й намагається щось поцупити звідти… І мова нині не про молодь, яку завжди гудять у таких випадках люди старшого покоління. А навпаки… На камері видно (о 13:18:35), що рушник з каплички Архистратига Михаїла, освяченої владикою Марком та отцем Віктором лише в п’ятницю 11 жовтня, на Покрову потягнула саме якась літня нужденна жінка… І нужденна не в фінансовому, а в духовному плані… Спочатку оглянула гарні кущі квітів, висаджені дбайливими руками працівників КП «Комунальник», та, мабуть, зрозумівши, що в торбу ця краса не влізе, переключилася на інший об’єкт… Можливо хтось впізнає, передайте їй вітання від учасників російсько-української війни, і нехай поверне на місце те, що поцупила…

Опубліковано Сергієм Васильєвим Середа, 16 жовтня 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар