Бійці 3 полку спецпризначення поїдуть на військові навчання в Німеччину

Бійці кропивницького 3-го окремого полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго візьмуть участь у міжнародних військових навчаннях «Combined Resolve ХІІ». Вони розпочнуться днями біля німецького міста Хохенфельц і триватимуть до 27 серпня.

Про це йдеться на сторінці 3-го полку у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

«Combined Resolve» проводяться Командуванням збройних сил США двічі на рік на базі сьомої тренувальної бази США і спрямовані на збереження та підвищення оперативної сумісності військ під час об’єднаних операцій. Цьогоріч у навчаннях візьмуть участь близько 5000 військовослужбовців з 21 країни світу.

Під час «Combined Resolve» залучаються всі роди військ, серед них і Сили спеціальних операцій. 3-ій окремий полк спецпризначення вдруге бере участь у цих навчаннях. Окрім груп полку також представлять штабний елемент. Кропивницькі бійці працюватимуть спільно з ротною тактичною групою 93-ї механізованої бригади ЗСУ.

Зазвичай під час навчань «Combined Resolve» відпрацьовують дії в умовах, коли противник вийшов на театр військових дій Європи – зайняв глибокоешеловану оборону, переходить у наступ з усіма відповідними елементами.

Нагадаємо, 5 років тому під Савур-могилою загинув Герой АТО Сергій Сєнчев.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар