У Кропивницькому у День Незалежності пройде “Марш захисників України”

© КОЦЗ

Кропивницький приєднується до “Маршу захисників України”, який відбудеться 24 серпня, у День Незалежності, в обласних центрах і столиці. Це зведений парад ветеранів і учасників російсько-української війни. Він має стати альтернативою традиційному військовому параду, який відмовився проводити президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на подію у Facebook.

Участь у Марші можуть взяти всі представники окремих військових підрозділів та територіальних об’єднань ветеранів, волонтери та члени родин, усі бажаючі цивільні.

Неприпустимими для учасників ходи оргкомітет назвав наявність будь-якої політичної агітації чи символіки, носіння балаклав, алкогольне або наркотичне сп’яніння, неохайний вигляд, неадекватна та провокаційна поведінка, агресія стосовно інших.

Як розповів Новинарні представник оргкомітету «Маршу захисників України» ветеран батальйону «Айдар» Євген Дикий, головна мета Маршу — нагадати «втомленому війною» суспільству, що Україна залишатиметься незалежною доти, доки цю незалежність є кому захищати, і що війна за незалежність та цілісність країни триватиме доти, доки ми або переможемо, або зникнемо з карти світу.

Нагадаємо, бійці 3 полку спецпризначення поїдуть на військові навчання в Німеччину.

Читайте також: Мати полоненого моряка з Кіровоградщини побачилась із сином у російському суді

Поширити:

Залишити коментар:

коментар