У Кропивницький придбають ще 6 тролейбусів з автономним ходом

Кропинивницьке комунальне підприємство «Електротранс» підписало з «Приватбанком» договір фінансового лізингу на придбання ще 6 тролейбусів з автономним ходом.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Міська рада Кропивницького виступила гарантом угоди між КП та банком.

Перші 3 тролейбуси прибудуть у Кропивницький вже у червні, а наступна партія – у липні.

Читайте також: Кропивницький “Електротранс” став кращим підприємством міського електротранспорту України

Нагадаємо, у Кропивницький придбали 5 тролейбусів із автономним ходом Дніпро Т-203. Це 12-метровий низькопідлоговий тролейбус, який виготовляється на заводі МАЗ в Білорусі. Із 2017 року комплектується (збирається) в Україні, на Південному машинобудівному заводі в місті Дніпро.

У Кропивницький ці транспортні засоби придбали на умовах фінансового лізингу у співпраці із ПриватБанком. Вартість одного тролейбуса – 7,5 млн грн. Кошти банку міська влада повинна виплатити протягом 3-х років. До моменту погашення усієї суми угоди, банк є власником цих тролейбусів, і передав їх КП “Електротранс” для експлуатації.

Придбали тролейбуси з автономним ходом у ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН”, яке уже має історію крупних торговельних операцій із КП “Електротранс”.

У 2017 році кропивницьке комунальне підприємство за 69 млн 579 тис. 900 грн придбало у цієї фірми 20 нових великогабаритних автобусів МАЗ 103 486, а у березні 2018 року ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” виграло тендер і продало у Кропивницький ще 10 автобусів середньої пасажиромісткості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар